Tropica, Micranthemum ”Monte Carlo”

7,00 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) micranthemum Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Micranthetum ”Monte Carlo” on pienikokoinen, pyöreälehtinen köynnösmäisesti leviävä kasvi. Väritykseltään vaalean vihreä. Se muodostaa nopeasti kasvavan maton ja sopii akvaarion etuosaan hyvin. Kasvin korkeus noin 3-5cm. Se selviää kevyessä varjossa mutta optimaalinen, tiivis ja runsas kasvu saavutetaan hyvässä valaistuksessa ja hiilidioksidilisällä.

Tropican luokituksessa Micranthemum ”Monte Carlo” on keskitason vaativa kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.1 kg
Mitat6 × 6 × 6 cm