Ale!

Tropica, Nymphoides hydrophylla ’Taiwan’ 1-2-Grow!

7,20  6,50 

Varastossa

Kuvaus

Nymphoides hydrophylla kasvaa Aasiassa ja Afrikassa ja tämän lajike ”Taiwan” nimensä mukaisesti eteläisessä Taiwanissa.

Kasvi voi kasvaa 15-30cm korkeaksi ja 10-15cm leveäksi. Lajikkeelle tunnusomaista on runsaat vedenalaiset lehdet ja voimakas vaaleanvihreä väritys. Kasvi kasvaa nopeaan tahtiin. Voidakseen hyvin ja ollakseen edukseen sitä tulee harventaa poistamalla vanhemmat lehdet ja pintalehdet. Kasvi on helppohoitoinen mutta tarvitsee ravinteita kasvaakseen optimaalisesti. Kasvi voi lähteä versomaan irtonaisen lehden reunasta.

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Tropican luokituksessa Nymphoides hydrophylla ’Taiwan’ on helppohoitoinen kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.01 kg
Mitat 7 × 6 × 6 cm