Ale!

Tropica, Rotala ”Vietnam H´ra” 1-2-Grow! (Rotala, lajike)

7,20  6,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vietnamhra Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Rotala H´ra on luultavasti variaatio Rotala rotundifoliasta ja sillä on paljon yhteneväisyyksiä Rotala sp. Greenin kanssa. Kasvissa on melko kapeat pystyt lehdet varren kasvaessa hiipien pohjaa mukaillen. Hyvä valaistustaso ja ravinnerikas ympäristö hiilidioksidilisällä saavat kasvin kasvamaan upeasti lämpimän oranssin sävyissä. Kasvista saa tiiviin, oranssin keskiosien kasvin tai jopa omaperäisen etualan maton.

 

Tropican luokituksessa Rotala Vietnam H´ra on hoitovaativuudeltaan keskitason kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 6 × 6 × 5 cm