Tropica Rotala wallichii 1-2-Grow!

7,20 

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Rotala wallichii on vaativa mutta hieno kasvi joka muodostaa punakärkisiä versoja hyvässä valaistuksessa.

Näyttävimmän kokonaisuuden saa kun istuttaa isomman määrän versoja ryhmäksi. Rotala wallichii on hieno taka-alan ja keskiosan kasvi. Se sopii myös pieneen akvaarioon koska sitä on helppo karsia pienemmäksi. Hiilidioksidilisä nopeuttaa kasvin kasvua huomattavasti. Menestyy paremmin pehmeässä vedessä.

  Tropican luokituksessa Rotala wallichii on hoitoa ja huoltoa vaativa kasvi. Vaatii hyvän valaistuksen ja hiilidioksidilisän.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat10 × 8 × 8 cm