Tropica, Staurogyne repens 1-2-Grow!

7,20 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) stauro Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Staurogyne repens on helppo, pieni mutta runsas akvaarion etualan tai pienen akvaarion kasvi. Se kasvaa puskamaisesti, on kooltaan 5-10cm. Kasvia akvaarioon istuttaessa korkeimmat ylös suuntautuvat varret kannattaa katkaista, joka edesauttaa kasvin kasvamista leveyssuunnassa luoden puskamaisen vaikutelman. Pois leikatut varret voi istuttaa uudelleen, joskin kasvi leviää itsestäänkin hyvin.

Tropican luokituksessa Staurogyne repens on helppo kasvi

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.1 kg
Mitat6 × 6 × 6 cm