Ale!

Tropica Utricularia graminifolia 1-2-Grow! (Ruohovesiherne)

7,20  6,50 

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Utricularia graminifolia on aasialainen vesiherneisiin lukeutuva kasvi. Se on monivuotinen ruohovartinen vesi- ja suoympäristön kasvi. Kasvi kuuluu hyönteisiä syöviin kasveihin, sen ansaosat muodostuvat jonkun aikaa akvaariossa oltuaan. Sen vihreät lehdet muodostavat mattomaisen, nurmikkoa muistuttavan kasvuston (2-8cm korkea). Soveltuu erityisen hyvin akvaarion etualan kasviksi.

 

Utricularia graminifolia on Tropican luokituksen mukaan vaativa kasvi. Hiilidioksidilisän ja hyvän valaistuksen avulla kasvaa nätisti.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.01 kg
Mitat 10 × 8 × 8 cm