Tropica, Vesicularia dubyana ”Christmas” (Singaporensammal, ”joululajike”) Annos

8,45 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): joulusammal-2 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Annospakkauksessa on suurempi määrä sammalta verrattuna 1-2-Grow! vitrokuppiin.

Vesicularia dubyana ”Christmas” eli singaporensammalen lajikemuoto joka muistuttaa joulusammalta, on sammallajike Brasiliasta. Se kasvaa 1-3cm korkeaksi. Nimitys tulee kasvin havumaista oksistoa muistuttavasta ulkonäöstä. Se on hieman vaativampi kuin tavallinen jaavansammal ja se on hidaskasvuisempi. Se kiinnittyy hyvin juurakoihin ja kiviin. Pysyäkseen hyvännäköisenä se tarvitsee trimmausta kasvaessaan.

Tropican luokituksessa Vesicularia dubyana ”Christmas” on hoitovaativuudeltaan keskitason kasvi.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 6 × 6 × 5 cm