Ale!

Tropica, Vesicularia dubyana ”Christmas” 1-2-Grow!

7,20  4,90 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) joulusammal Osastot: ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Vesicularia dubyana ”Christmas” eli joulusammal on sammallajike Brasiliasta. Se kasvaa 1-3cm korkeaksi. Nimitys tulee kasvin havumaista oksistoa muistuttavasta ulkonäöstä. Se on hieman vaativampi kuin tavallinen jaavansammal ja se on hidaskasvuisempi. Se kiinnittyy hyvin juurakoihin ja kiviin. Pysyäkseen hyvännäköisenä se tarvitsee trimmausta kasvaessaan.

Tropican luokituksessa Vesicularia dubyana ”Christmas” on hoitovaativuudeltaan keskitason kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.1 kg
Mitat6 × 6 × 5 cm