Vallisneria americana ’Gigantea’ (Jättivallisneria)

8,45 

Varasto loppu

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Jättivallisneria on Aasiasta peräisin oleva helppohoitoinen kasvi. Kasvutahti on nopea ja tämä sopeutuu parhaiten isoihin akvaarioihin. Useimmiten lehdet kasvavat niin pitkiksi että ne kelluvat altaan pinnalla (50cm-150cm). Lehdet ovat noin 2cm leveitä. Ravinnerikkaassa pohjamateriaalissa ollessaan kasvi myös leviää helposti.

Kasvia tulee trimmata että se ei vie liikaa valoa muilta kasveilta ja kaloilta.

Poista kasvi potista sekä poista villa juurakon ympäriltä. Lyhennä juuria hieman, ja jaa kasvi osiin mikäli potissa useampia alkuja. Voit istuttaa osat kasviryppäiksi tai erillisille alueille.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.