Wabikusa -pallo Jaavansammaleella

14,90 

Varastossa

Kuvaus

Vain Fishtankilta! Meillä käsintehdyt Wabikusa-pallot ovat kämmenen kokoisia (halkaisija 7-8cm), jaavansammaleella päällystettyjä kasvisisustuselementtejä. Wabikusa pysyy kasassa siimalla joka peittyy sammaleen alle. Tällä tavoin pallo pysyy koossa pitkään eikä hajoa. Pallo asetetaan joko umpinaiseen lasikupuun, avoimeen astiaan. Umpinaisessa tai pienellä ilmareiällä varustetussa astiassa pohjalle laitetaan hieman vettä, avoimessa astiassa vesipeti voi olla 1-2cm niin, että sammalpallo saa jatkuvasti imettyä itseensä kosteutta. Collar Wabi Kusa set on tähän täydellinen vaihtoehto.

Pallon sisällä on ravinteikas multasekoitus josta sammal saa runsaasti kasvuvoimaa. Multa ei värjää vettä.

Wabikusa voit istuttaa erilaisia akvaariokasveja. Parhaiten menestyvät ns. maavaiheen kasvit jotka eivät vielä ole sopeutuneet vedenalaiseen kasvuun. Suurin osa kasvivalikoimamme kasveista säilytetään vitriineissä ilmakasvatettuina joten voit ostaa haluamiasi kasveja Wabikusaan melko vapaasti.

Kasveiksi soveltuvat esim. melalehdet, konnanputket (erityisesti tripartita ja verticillata), jättivesitähdikkilajikkeet, sulkavesitähdikki ja rusolehtilajikkeet ja vaikka miten moni muukin kasvi!

Kasvien istutukseen tarvitaan teräväkärkiset pihdit esimerkiksi Blau Straight tweezers.

 

Lisäkuvissa esimerkkejä Fishtankin kaupan kokedamoista.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 10 × 10 × 10 cm